Over TCS

Wie is Creative
Souls

Creative Souls is een eenmansbedrijf, in 2011 opgericht als Online Webdesign bureau . Ik ben een autodidact, die alles wat ik doe grotendeels geleerd heb door te doen en alles aan te pakken wat er op mijn pad kwam. Soms vallen en dan weer opstaan maar altijd weer een ervaring wijzer en strevend naar de beste kwaliteit. Het klinkt cliché, maar elk probleem zie ik als een uitdaging en mocht ik er helemaal niet uitkomen, dan heb ik altijd nog support van een Graphical Designer en sterke PHP Backend man. In 2017 heb ik even een zijsprong gemaakt naar de fotografie en dit jaar (2020) heb ik mijn pijlen gericht op het totaalplaatje bestaande uit Webbouw, Webdesign, Hosting & Fotografie.

Opleiding en
Ervaring.

Webdevelopment

Front-end developer CALLCENTER4BUSINESS en ONLINEMDIA4U (IO)
Werkzaamheden : Front-end Development. Projectmatig bouwen van websites en webshops in samenwerking met Grafisch Vormgever en PHP Back-end Developer.

Webmaster TICKETMASTER B.V.
Werkzaamheden: medewerker projecten, medewerker webmanagement, webdesign en webmaster. Optimalisatie softwarepakketten en vormgeving voor verschillende webtoepassingen uitgedacht of geoptimaliseerd, zoals cobrandingen en static pages. Onderhoud en aanpassingen website en Ticketmaster app, B2B website en Blog. In opdracht van clients bouwen van statische pagina’s (event landingpages).  Ondersteuning bij het plaatsen van trackingpixels, XML feed en SEO. Bijdrage leveren voor documentatie werkprocessen Marketing & Sales.

 

Fotografie.

“Analoge fotografie” : MBO vormingsklas richting Fotografie, Cursus Basisopleiding fotografie ( specialisatie zwartwit ontwikkelen en afdrukken, Vakopleiding fotografie Cursus oriëntatie kunstacademie Digitale beeldbewerking Grafisch Lyceum “Digitale fotografie” 2016.

Opleiding

oa. MEAO ICT Basic programming / Training Adobe Final Cut /Training Adobe Dreamweaver / Training Adobe Flash / Grafisch Lyceum Photoshop / Opleiding Specialist MS DOS CTB (Computer toepassings- en besturingssystemen ) 

Vaardigheden

oa HTML / HTML 5, CSS, JavaScript. Diverse CMS waaronder WordPress / WP Bakery / Elementor / Sketch